viimeisetkin merkit alkaa olla istutettu.

Tänään Mies kaivoi kuopat kahdelle Tigerstedtille (rodoja), kahdelle purppuraheisiangervolle ja syyshortensia Limelightille. Ihan itse sain kuopan aikaisiksi hortensia Prim´Whitelle. Sen pitäisi olla aikaisin kukkiva hortensia. Saa sitten nähdä mitä siitä tulee. Säilyneekö talven yli.

Käy niinkuin ennen juhannusta istutetuille avomaankurkuille: ovat pirkuleet saaneet kylmää. Kun vasta juhannuspäivänä älysin laittaa tuplaharson päälle. Silloin lauantaita vasten yöllä laski elohopea täälläkin n. kolmeen lämpöasteeseen.

Vielä kun katkotaan vuorimännyn vuosikasvut, on puutarhan kevät purkissa. Kiitos ja kumarrus.

Nyt sitten suunnittelemaan ensi kevättä täydellä teholla. Ja sitä kallion puhtaaksi kaivamista. Ehkäpä siihen tulee vesiaihe, jos sopiva kuoppa kalliosta löytyy. Tämä siis siinä tapauksessa, jos rakas Mieheni ryhtyy kaivuuhommiin......

Nyt on sitten aika ristipistotöille. Ihanaa istua hellepäivänä (tulossa, tulossa) puutarhassa varjossa, katsella kukkia ja kuunnella kesän ääniä ja pistellä.. Pääsiäiskranssi on nyt  viittä vaille valmis. Siihen on kuluneet illat tänä keväänä. On tainnut olla joku jyvä, ei suinkaan ohranjyvä, silmässä, kun olen pistoja laskenut. Pikkusen on mennyt rusetti vinoon. Ja mitä väliä!

IMG_5246-normal.jpg

Seuraavaa työtä jo aloittelin ihan vaan pikkusen, mutta on se niin hankalaa. Ehkäpä lopussa kiitos seisoo. 

IMG_5243-normal.jpg

PS.  Aleksander Stubb on tehnyt etikettivirheen, pahan mokan, emämunauksen.  Väärä kello väärässä paikassa!!!! Miten tästä nyt selvitään? Miten saadaan Suomi ollenkaan nousuun tälläisen tapahtuman jälkeen!  KÄÄK!