elikäs lehtikaalia olen tänään koulinut.  12 kpl. (Ja saas nähdä kuka nekin  syö.)

Tomaatintaimet olen vienyt kasvihuoneeseen päiväksi saamaan valoa ja lämpöä. Lisäksi on suunnitelmissa kylvää revonhäntää, samettikukkia ja ehkä jotain muutakin. Niin purjoa. Mahtaakohan se ennättää, olisi pitänyt kai kylvää aikaisemmin. Niista tulee taas sellaisia lyijykynän paksuisia varmaan.

Harmittaa tuo sormien nivelrikko, joka on tänä talvena pahentunut. Se tulee haittaamaan puutarhassa työskentelyä. Esim. kitkemisestä tulee sormet tosi kipeiksi. Onneksi on Mies, joka kaivaa kuopat tarpeen mukaan ja tekee muunkin raskaamman työn.

Nasan sääkartat kuulemma näyttävät punaista Suomen ylle kesällä. Pitäneekö paikkansa. Se nähdään sitten kesällä. Nyt odotellaan räntäsateita tai ainakin viileitä ilmoja. Vaan tänään on niin ihana kevätpäivä. Aurinko helottaa pilvettömältä taivaalta.

Toivottavasti ei huomenna sada, sillä on tarkoitus lähteä metsään ja nuotiolla käristellä makkaraa. Ja juoda pullakahvitkin vielä päälle. Siinä ohessa katsotaan onko katiskaan uinut kala sekä keräillään oksia nuotiotarpeiksi.

Lomaa on muutama päivä ja sitten onkin taas mentävä leipää tienaamaan.