vai mitenkä siinä laulussa sanottiinkaan.

Harmaa ja kolea ainakin on sunnuntaiaamu. Yöllä satoi ukkosen säestyksellä 50 mm ja taitaa sitä tuhnuttaa lisääkin tämän päivän aikana.

Onneksi oli lehdenjaosta vapaayö! Kerrankin sopivasti.

Vesipumppu reistaa. Onpahan Miehellä jotain tekemistä koko päiväksi! Pikkuisen on eksynyt olo, kun olin suunnitellut tekeväni vaikka mitä puutarhassa tänään. Ei paljon tee mieli mennä edes ulos. Jos nyt jotain positiivista tästä pitää löytää, niin ei eipä tarvitse kastella.

Tyttärellä on tuplavuoro töissä tänään, joten Nanna on täällä koko päivän. Pitää vissiin ottaa matot pois niin likaantuu vain lattiat, kun karvakoivet aloittavat rallin. Vaikka mitä sillä on väliä, jussiksi vaihdetaan puhtaat matot kuitenkin.

Eilen käväisin kylässä ja mukaan kotiin tuli juhannusruusun ja jonkun muun ruusun sekä käpyjä tekevän humalan pistokkaita. Pistin ne kasvihuoneeseen pieneen "kasvihuoneeseen". Mielenkiintoista nähdä kuinka ne juurtuvat vai juurtuvatko ollenkaan. Pieni puutarhurin minussa kun tuppaa väsähtämään heinäkuussa.... Kaikki jää vähän hunningolle vähitellen kesän mittaan.

Tänään olisi oiva päivä kiertää kirppareita. Jos vaikka löytäisi jonkun mielenkiintoisen kirjan.....