Tästä tulee hyvä vuosi. 

Uudenvuodenlupauksia ei meillä ole tehty, ei ennen eikä nytkään. Ajateltu vaan.

Esim seuraavia asioita on ajateltu, jos ei kunnolla niin ainakin ohimennen.

A) Vartioidaan painoa. Pitää vaan syödä pois se avonainen konvehtirasia ensin. Ja kakku joka on otettu pakastimesta, ettei homehdu. Ja iltapäiväkahvilla vain kahvi ilman pullaa. Se toimii n. puoli viikkoa.

B) Siivotaan säännöllisesti ja imuroidaan ainakin kerran tai pari viikossa. Eikä silloin kun pölykoirat hyökkäävät sohvan alta nilkkaan.

C) Perenna- ja kukkapenkit pidetään kesällä kunnossa. Eikä kitketä vasta sitten kun rikkaruohot ovat kauneimmillaan. Viiniköynnös leikataan silloin kun pitää eikä joskus. 

D) Opetellaan sanomaan EI. Ettei tarvitse harmitella, että mitä hemmettiä taas tuli luvattua.

E) Hoidetaan HerraLaarrssonin turkki kunnolla. HerraLaarrssonin turkki on niin villainen,ettei sitä saa minkään maailman harjalla selväksi. Ainoa konsti on leikata Herra kesäturkkiin ja harjata joka päivä. Pitäisi niin. Ja harjataan Herran hampaat joka päivä eikä vasta sitten kun nuoltava pyörtyy.

F) Lenkkeillään. Ainakin lauantaisin ja sunnuntaisin.

G) Jaksan kuunnella Miehen puheet ja jutustelut. Ettei sitten tarvitse ihmetellä ja kuulla, että sanoin kyllä, muttet kuunnellut. Ja päinvastoin pitäisi olla myös.

H) Lukea enemmän kirjoja. Nykyään kirjan lukeminen kestää kaksi viikkoa. Riippuu kylläkin kirjasta.

I) Tehdään koirille kunnon ruokaa. Itse. Eikä osteta kaupasta koiranruokapurkkeja. Se on toiminut niin kauan, kun paikallisesta lihakaupasta sai eläimille  rämmälepaloja ja "koiranjauhelihaa". Silloin keitettiin iso kattila ohra/riisi, liha ja porkkanapataa. Nyt on vähän heikompaa.

J) Vieraillaan naapurissa edes kerran kesässä.

Tänään mennään laavulle ja otetaan makkarat mukaan, keitetään nuotiokahvit ja syödään tiikerikakkua.