Neljä kokonaista vapaapäivää!

Eikä Puutarhalle tarvitse mennä enää tänä kesänä.

Tänään pitää laittaa huusholli juhannuskuntoon. Huomenna vähän puutarhatöitä. Ja  juhannuspäivät sujuvatkin jouheasti tehden ei mitään.

Kävin Puutarhalla maksamassa pois kertyneen laskun ja tyhjensin kaappini. Taidan olla yksi Puutarhan parhaista asiakkaista. Sen verran kokonaislasku kirpaisi  jälleen. Oma vika. Miksen voi pitää näppejäni kurissa pensaista ja perennoista.

Tälläkään kertaa en tietenkään päässyt  pois ostamatta. Kotiin kantautui Ave luumupuu, sekä viisi kpl verikurjenpolvea. Edellisellä kerralla kolme tarhajuorua, pikkutöyhtöangervo, joka on poikayksilö, 2 väriminttua ja yksi kpl tuntematon syysleimu. Ja koekäyttöön 1 kpl Fabel viiniköynnöstä, joka on erittäin kitukasvuinen.

Mies osti Lillille flexin ja olimme koekäyttämässä sen toissapäivänä. Hyvin Lilli siinä kulki. Jos se meni niin pitkälle, että flexi nykäisi, se kääntyi heti takasin. Mutta, maantiellä kävelyttämiseen se on kyllä vaarallinen vehe. Onneksi kylätie alkaa aivan muutaman kymmenen metrin päästä, joten isoa maantietä ei tarvitse pitkään kulkea. Takaisin tullessa Lilli kulkikin jo ihan nätisti tienreunaa. Tässäkin on vika täällä narun toisessa päässä. Ei ole Lilli paljon hihnassa kulkenut, vaan on kirmaissut  vapaana omassa pihassa tai metsässä.

Pihassa kulkee fasaani ihan muina lintuina. Lilli ei tajua hölkäsenpöläystä mikä otus se on. Nanna taas menee ihan sekaisin hajusta, mutta ei osaa etsiä mistä se on tullut ja mihin se on mennyt. Ja fasaani senkun tepastelee kasvimaalla.

Nyt lähdetään Lillin kanssa lenkille. Se ei tajua vielä sitä sanaa, mutta Maija olisi jo ollut menossa.