on sitten tyhmä otus. Esimerkkejä: Hirvi höristelee pusikossa: Hurisee, kuuluu tuolta. Ei muuta kun sinne äänen suuntaan. Sitten se hyppää pusikosta suoraan auton eteen ja vilauttaa valkoisia takareisiään. Vaan jospa se on sen tarkoituskin? Autoilija siinä puristaa rattia sormet valkoisina ja jalka melkein lattiasta jarrun kohdalta läpi.

Toinen esimerkki: Autoilija, tässä tapauksessa Itellan varhaisjakaja, ajelee kiemuraista kylätietä ja näkee jo kaukaa hirven aterioimassa pellolla tien vieressä. Melkein kohdalle tullessa on Itellan varhaisjakaja saada hjärtslaagin, kun kyseinen hirvi pongahtaa karkuun, ei suinkaan pellolle, vaan tielle suoraan auton eteen ja tien yli toiselle puolelle pellolle. Mikähän hirven logiikka niillä oikein on?

Kohta rynnistää tuhansia suuria valkoisia metsästäjiä karhu-, majava- ja sorsa- ym lintujahtiin. Mitähän metsään pitää pistää päälle , ettei kukaan ammu karhuna tai oletettuna karhuna tai vaikkapa sinisorsana. Taitaa ainakin kirjoittaja pysytellä kotopihalla. Vaikkei täällä karhujahdissa käydäkään. Vissiin. Naapuri on kylvänyt tuohon 150 metrin päähän hehtaarin hernettä. Jos vaikka muutama kyyhkynen sattuisi apajillle. Niin saisi pötyä pöytään nälkäiset lapset. Ammuskelua ei ole kuulunut, mutta haukka tykkää jahdata kyyhkysiä. Tässä ne lentelevät ja liitelevät.

Toivottavasti Nanna ei kuulu niiden ruokavalioon. Että pitikin koiran jäädä niin pieneksi. Se mahtuu vaivatta lammasaitaverkon  läpi. Onneksi se ei ihan vielä ole sisäistänyt tätä asiaa.

Viime yö oli aika viileä. Alimmillaan taisi mittari näyttää vain 5 C. Brrr.

Ja jälleen ettei totuus unohdu:Oma aurinkosi ei loista yhtään kirkkaammin, jos pimennät jonkun toisen auringon.