löytyy säännöllisesti lehdistä, syksyllä syysmasennukseen, keväällä kevät- väsymykseen, työuupumukseen, joulukiireisiin, lomastressiin, työttömyyteen, diabetekseen ja moneen  moneen muuhunkin vaivaan.

Resepti tulee tässä:

Nuku riittävästi.

Syö hyvin.

Liiku ja ulkoile.

Rentoudu.

Hae tarvittaessa apua.

Reseptin voi tänä aamuna lukea kokonaisuudessaan vaikkapa Salon Seudun Sanomista. Seuraavan kerran resepti julkaistaan ennen joulua ja sitten taas keväällä, kun kevätväsymys alkaa vaivaamaan meitä kansalaisia. Välillä mietityttää, puuttuuko meiltä ihan sitä tervettä järkeä, jos ei itse osaa nukkua tarpeeksi, syödä monipuolisesti, liikkua, rentoutua, tai hakea apua (jonka saaminen nykypäivänä on joissain paikoissa kiven takana tai paremminkin siirtolohkareen alla.) käskemättä. Kyllähän kaikki tietävät mitä liian vähä nukkuminen, kahvin litkiminen / ranskanpullan syöminen  kunnon ruuan sijasta, sohvalla päivät makaaminen ja jatkuva takakireys tekee ihmisen ruumiille ja sielulle. Saa vähemmästäkin syysmasennuksen/kevätväsymyksen jne.

Samassa lehdessä oli kirjoitus Simosta, joka virkkaa pipoja. Siinä jos missä oiva rentoutumiskeino! Suosittelen kaikille kireäpipoisille.