kateus ja keljutus päätänsä oikein urakalla.

Kyllä perhana minullekin kelpaisi 820.000 € eläke vuodessa. Ja maksaisin ihan ilomielin siitä veroakin se 50%. Jäisin silti enemmän käteen kuin siitä tulevasta alle 12.000 € eläkkeestä. Siis vuosieläkkeestä.

Mihinkähän nämä johtajat pistää ne eläkerahansa. Mukaan hautaan, riideltäviksi perillisille, hyväntekeväisyyteen, viinaan,lauluun ja naisiin/miehiin, golfiin, ökytalon rakentamiseen?

Ei hitto sentään. Nyt äkkiä kateudenkärsät takaisin kärsäkaappiin ja ovi tiukasti kiinni.Mitä minulta muka puuttuu? Ei yhtään mitään. Kaikkea on. Työtäkin kolmessa paikassa. Ja sitä paitsi ne, joita eniten ketuttaa kaikki, kuolevat nuorempina kuin ikuiset optimistit.

 En ole vielä päättänyt elänkö ihan Kelan, kaupungin sosiaalitoimen ja kanssaihmisteni kiusaksi sata vuotiaaksi vai valitsenko toisen tien. Paitsi jos päätän olla oikein kunnon kansalainen ja kuolo korjaa ennen eläkeikää, niin pääsevät rahojansa haaskaamasta Kela ja työeläkelaitos.

Eläkepäiviä odotellessa.

Paitsi, että nyt on kiirehdittävä siihen toiseen työhön. Naistenpäivä näet. Yhtään naista ei muuten ollut siinä kymmenen kärjessä eläkelistassa.