On ollut tosi tiukka huhtikuun loppupuoli ja toukokuun alku. Ei ole paljoa ehtinyt kuin kotona kääntymään. Viis virkaa ja kuus nälkää.

Mutta nyt on kolme päivää vapaata puutarhalta, kiitos tyttäreni koiran. Se kun tarvitsee päivähoitotädin silloin kun Tytär on aamuvuorossa.

Puukenkäläinenkin tuli ja meni. Kyllä hujahti päivät nopeasti. Kuopuksen kanssa käytiin katsomassa mummia ja ukkia pikapikaa Keski-Suomessa. Sitten oli vappuhumu ja sitten Kuopus jo menikin takaisin kotiin. Nyt 8 vuoden Puukenkämaassa asumisen jälkeen se on jo hänelle koti. On muuten ihana keksintö tuo mese ja "veppikamera"!

Mutta tänään ja eilenkin. Koirien avustuksella on perennapenkki kääntynyt. Vuohenjuuret kitketty suurin osa. Kompostia ja lahjaksi saatua vuohen ym. paskaa siihen kuskattu. Perennat istutettu uudelleen. Koirien avustus oli kyllä pääasiassa penkin tallomista, hanskojen varastamista, paskan nuuhkimista ja yleistä jaloissa olemista.

Piti myös laittaa uusi muovi kasvihuoneeseen, mutta tuuli sen verran napakasti, ettei siitä tullutkaan mitään. Ehkäpä huomenna.