akan kuolemaa eikun siis joulua. Kaikki paikat kukkakaupassa on väärällään kukkia. Istutuksia on hyllyt täynnä. Ensi viikolla sitten katsellaan mitä pitää tehdä vielä lisää.

Joulutähtiä tähtiruukuissa

Pieni orkidea ja lamosalal

Tässä huushollissa on muutaman kuukauden sisällä hajonnut monitoimikone, joka tosin oireili jo pitkään ja sähköliesi. Nyt on uusi liesi paikoillaan ja pitäisi tehdä koeleipomukset. Lisäksi Mies kävi hakemassa uuden mikron. Tytär jo ehti jo kiusoitella, että raskitte sitten luopua siitä aataminaikaisesta. Monitoimikoneen tilasin netistä. Sekin pitäisi testata. Sielunsilmillä näkee kun veronpalautus liiteli tiehensä.

Paikallislehden sääennuste oli aika ykstoikkonen: su sataa, ma sataa, ti sataa, ke sataa, to sataa. Ja nimenomaan vettä. Taitaa tulla musta joulu. Kuopus huomautti, ettei ole sellaista joulusäätä tilannut. Vesisateesta on saanut kuulemma nauttia Puukenkämaassakin.

Eilen kävin töistä tullessani kaupassa kun joku tervehti iloisesti. "Hei". Ei hitsi, kuka kumma tuo on ????? Ihan on tutun näköinen ja äänikin on tuttu. Minä siihen sitten että,hei. Ja mietin kuumeisesti, että kuka kumma.... " Mitäs kuuluu?"  "Ei tässä mittee kummempoo. Mie muutinkii tänne etelään." Silloin vasta välähti, naapurin Minnan äitihän se siinä!

:"Tädillä näyttää koneet käyvän täysillä, mutta ketään ei ole ohjaimissa."

Ps. Arvatkaas onko varhaisjakajasta mukava olla lomalla. Vaikkei olekaan pyöräpiirin jakaja.