Voi jumankauta koko kirjoitus meni taivaan tuuliin, kun tuli sähkökatko. Mies oli jo hakemassa sitä kuuluisaa aggrekaattia liiteriltä.

No kuitenkin. Yöllä taas mentiin renkaat soikeena. Oli nääs yhdelle piirille (jossa on 4 moduulia) jäänyt jakajaksi immeinen, joka lopetti työt jo viime viikolla.  Onneksi ei ilmestynyt paikallislehti jo jo 0730 olin kotona.

Ja niin  olin onnellinen  kotiintulosta, että pistin huolimattomasti portin kiinni. Tietysti HerraHoo ,joka pelkää autoja ja Lilli, joka ei pelkää muuta kuin vettä, päättivät tutkailla maailmaa myös portin ulkopuolelta. Onneksi ei sattunut mitään. Kuten auton alle jäämistä tai tutkailua oikein pitkälle portin ulkopuolelle. HerraHoolla oli sisään tullessaan metrinen ruusunoksa persuksissa.

Luntakin tuli muutama sentti tai vähän enemmän. Onneksi vaihtuivat piirit ensi yöksi, niin ei tarvitse mennä jakamaan sitä pitkää maaseutupiiriä, jossa tietkin on tehty vanhojen lehmäpolkujen mukaan. Vaan tipahti käsiin sellainen 40 km lyhyt piiri, jossa ei tarvitse ajella pitkin maaseuta paljonkaan. Ja saa kerrostaloissa päivän liikunta-annoksen.

Ja nyt apetta rinnan alle!