juhannus ja Kuopus.

Kuopus tuli torstaina aamuyöllä. Samalla oven avauksella piti minun  mennä jo  töihin. Sitten olikin tulemista ja menemistä. Juhannuksena me vanhat istuttiin kotona nauttimassa rauhasta. "Nuoriso " oli kuka missäkin.

Maanantaina tehtiin kesän kulttuurikierros Billnäsiin. On muuten komea köynnöshortensia puutarhakahvilan seinällä. Tässä rakennuksessa on aikanaan toiminut Suomen vanhin puutarhakoulu.

Tänään  Kuopus lähti jo takaisin Puukenkämaahan. Viesti tuli Amsterdamista lentokentältä. " En mä pääse kotiin:( junat eivät kulje!"  Siellä on kova ukkosmyräkkä, eivätkä junat sen takia kulje mihinkään. Ei siinä kai muuten mitään, mutta töissä pitäisi olla aamulla. Voi voi sentään. Onneksi on tämä Mies siellä, joka lähti ajamaan kauheassa kelissä 150 km Eindhovenista lentokentälle hakemaan Kuopusta kotiin. Siis Puukenkämaan kotiin.

Aamulla alkoi meillä Projekti. Tässä alkusävelet ja työntarkastajat olivat tietysti alusta asti mukana.

Homman edetessä  Lilli hakeutui varjoon ja seurasi sieltä silmä kovana töitä. Huom. Tuima ilme!

Lassi puolestaan havaitsi Projektin tylsäksi ja päätti välillä tutkailla ympäristöä.

Huomenna heti aamulla kun saan itseni sängystä ylös ja aamukahvin nautittua, kääntyy toiotan nokka kohti Keski-Suomea. Se on näet 8 päivää lomaa: yhdistettynä  "ei ilmestymis"- juhannuspäivää, säännölliset vapaapäivät ja muutama viime vuoden pitämätön lomapäivä.