koko tontin ympäri. Koirat olivat ihan ihmeissään, kun pääsivät haistelemaan uusia hajuja. Herra Laarrsson ehti pyörähtää isossa paskaläjässä ennenkuin Mies kerkesi kerätä läjät pois. Pikapesuhan siitä seurasi. Minkähän elukan läjä mahtoi olla. Oli iso keltainen ja haisi pahalle...... Ilves?

Peurat saavat nyt etsiä uutta kulkureittiä. Ne ovat käyttäneet tontin loppupäätä läpikulku- ja lepopaikkana. Siltä kalliolta on nyt Laarrssoninkin mukava katsella.

Ei voi näköjään päivähoitokoiruutta jättää yksin pihalle. Merikotka liiteli äsken aivan talon yläpuolella. Ilmeisesti se etsi hirven tai peuran jäänteitä metsästäjien jäljiltä. Kyllä niin iso lintu nappaa pikku Nannan ja pistelee poskeensa. Ei Nanna paina kuin nelisen kiloa. Tai vähän päälle.

Nyt jännityksellä kokeillaan toimiiko Vuodatuksen kuvansiirto. Viime viikolla ei toiminut. Olisi hienoja ulkoilukuvia vaihteeksi.

Ja kissan viikset! Odottaa dataa siirtää dataa odottaa dataa siirtää dataa... ilmeisesti johonkin avaruuteen. Eli se siitä. Ei tule kuvia ja tämä täti kohta muuttaa blogin jonnekin muualle.