Ihan outo olo. Niin rauhallista ja aurinkokin paistaa. Kunhan Mies saa äestettyä perunamaan, taidetaankin lähteä lenkille ja haukataa raitista ilmaa keuhkojen täydeltä.

Ehkäpä Maijakin piristyy. Maija on ollut juoksun jälkeen ihan kummallinen. Ei maistu ruoka eikä leikitytä, makaa vaan kaiket päivät. Lenkillä olokin on ollut sellaista kävelyä. Onkohan se masentunut? Ihan niinkuin ihminenkin joskus. Mikään ei huvita. Ei kyllä oikein maita ruoka Lillillekään. Mutta vauhtia piisaa. Tänään ja huomenna on koiranhoitovapaata kun Nannan emännällä on vapaapäivät.

Juju-kerhosta tuli kaksi kirjaa: Kaunista kukilla ja Ompele, saumaa, sovita.  Varsinkin Kaunista kukilla kirjassa on hienoja ohjeita erilaisiin kukkasomisteisiin. Ehkäpä pääsen vielä toteuttamaankin niitä. Ompeleminen jää kyllä vähemmälle. Ainakin nyt kun on sukkaurakka menossa.

Tässä koristeluja Teemun rippijuhlilla. Melkein kaikki oli luonnosta tai puutarhasta kerättyjä kasveja. Vain eustoma ja ruusut ostettiin. Asetelmissa oli hajuhernettä, rantakukkaa (Ihan sattumalta löysin hienon kasvuston tienreunasta. Seuraavalla viikolla tienhoitaja hävitti koko kauniin kukan. No jäi juuret sentään), saniasta, villiviiniä, daalioita, vihreänä lisäksi ruusunlehtiä. Ihan nappiin ei asetelmat menneet, siitä on niin monta vuotta kun viimeksi tein, että jotain aina tekniikkaa unohtuu. Pääosin olin tyytyväinen.

Jahas, Mies on partansa ajanut ja partavettä räiskinyt. Onneksi ei ole pää kipeä, muuten ei sitä partaveden hajua kestäisikään. Ei ole pahan hajuista, mutta migreenissä........

Suomen kansan aarrearkusta : (Ei liity tämän päivän aiheeseen mitenkään) Paha on paimenessa pikkutytön vallankin. Jollei pistä tikku pyllyyn , kusiainen kumminkin.