nimittäin keinu jossa voi nukkua. Pitkään olen etsinyt, mutta nyt löytyi. Siinä on tilaa reilusti kolmelle istua ja kun selkänojan laskee alas tulee siitä 120 leveä vuode. Voi jehna, vihdoinkin saa nukkua päiväunia ulkona kesällä.

Mitäs muuta? No. Mies oli laittanut vahingossa lamppuöljyä pissapoikaan. Ihmettelinkin, kun ei tahtonut auton ikkunasta tulla puhdasta, vaan harmaa kalvo pintaan.

Nanna karkasi tielle aidan raosta. Piti laittaa tiheäsilmäisempi verkko aidaksi. Siellä se mokoma yrittää uudelleen päästä läpi. Onpa siinä asiassa nopeaoppinen.

Koirat räyhäävät naapurin koiran kanssa raja-aidalla ja niitä saa komennella pois sieltä vähän väliä. Pikkuhiljaa rupeaa sana kuulumaan.

Kasvihuoneeseen on istutettu kurkkuja. Niitä saa peitellä vielä öisin harsolla. Hajuherneet ovat taimella. Niin myös tyttären vesimelonit.

Työrintamalla on pikkusen kiirettä. Kusti polkee ja lehdet kulkee yöllä. Puutarhalla myydään täyttäpäätä puita ja pensaita, mansikantaimia, hedelmäpuita, havuja, köynnöksiä, perennoita, multaa, siemeniä ja kesäkukkia ym..

Kevät tulee taas pikkuhiljaa hiipimällä ja yht´äkkiä onkin koivussa iso lehti ja juhannus.

Joo ja yhtenä yönä heräsin ihan itsestään. Kello näytti 2.35 ja ulkona oli jo pikkuisen valoisaakin. Pääsi monta rumempaa sanaa ja jupinaa töistä myöhästymisestä ja päivän peittojakelusta ja siitä ettei mieskään ollut herättänyt ajoissa. Keittiössä pistin valot ja katsoin seinäkelloa. Kello oli 22.35. Olin nukkunut puolisen tuntia... Ei muuta kuin uudelleen sänkyyn, mutta kyllä oli loppuyö katkonaista unta ihan kummallisten unien kera. Niissä unissa ei lehdenjako toiminut millään lailla eikä edes postilaatikoita löytynyt....