vaihtuu vallan kauheassa paukkeessa. Kyllä tänä yönä pirut karkoitetaan vähintään Marsiin, mikäli paukkeen määrä on mittana

Tässä saa sydän kylmänä odottaa, selviääkö perheen paukkuhullut vammoitta.Tytär tarjoutui koiravahdiksi, jos olisimme halunneet mennä katsomaan "Länsi-Uudenmaan suurinta ilotulitusta", mutta jätetään se tapahtuma tänäkin vuonna väliin. 

Enkä jatka tästä aiheesta vaikka mieli tekisi.

Mutta tästä aiheesta jatketaan:

Vuoden toiseksi viimeisenä päivänä lenkillä. Kyllä näissä maisemissa kelpaa koirien juoksennella vapaana. Metsänomistajan luvalla tietenkin. Metsä ei ole suurensuuri, mutta siellä on erinomaiset polut..

IMG_4683-normal.jpg

IMG_4682-normal.jpg

IMG_4677-normal.jpg

HerraLaarrsson havaitsi teeren ja sitä piti lennättää. Siis meillä on paimenkoira, joka on erittäin kiinnostunut linnuista. Sekä lintukoira, joka on kiinnostunut vain hiiristä. Lintukoiran kiinnostus lintuihin lopahti siinä vaiheessa, kun se pentuna rinta rottingilla kävi haukkumassa isoa varista, joka istui kompostin reunalla. Varispa ei tykkännytkään vaan lähti lentämään NeitiSievistä kohti raakkuen rumasti. NeitiSieväsellä oli mahanalus jalkoja täynnä. kun se juoksii huutaen karkuun variksen hyökkäystä.

IMG_4678-normal.jpg

IMG_4688-normal.jpg

IMG_4694-normal.jpg

Keskipäivän talviaurinko ei paista korkealta.

IMG_4691-normal.jpg