Toissa yönä pääsi taas aurauskaluston pojat oikein mielityöhönsä, suolankylvämiseen. Odotetaan ensin, että on lunta 10 cm, sitten aurataan ja pistetään suolaa oikein kunnolla, että saadaan kunnon suolapöperö. Sitten joskus kun muistetaan taas vähän aurataan ja laitetaan lisää suolaa.

Mikähän siinä on, ettei ihmiset osaa ajaa täällä kunnon talvikelillä. Taitaa olla kaikilla helkutin kiire ja hyvä auto alla. Eihän sillä voi ajaa alle nopeusrajoitusten. Eikä yleensäkään ajaa alle nopeusrajoitusten..... Mieluummin vähän päälle ja persuksissa. Jos lähtisi kotoa aikaisemmin , niin ei olisi niin kiire! No, mitä sitä tässä itkemään. Kaipa jokainen tietää omat rajansa. Eipä silti, ei täällä ole kunnon talvikelejä ollutkaan moneen vuoteen ...kai.

Ei siitä persanan piposta tullut lasta eikä paskaa. Piti purkaa ja tehdä uudestaan. Koirasukankin päälipuolen purin pariin kertaan. Tohelo mikä tohelo! Meikäläisen vika kun on siinä, ettei ole niin turhantarkkaa silloinkaan, kun pitäisi olla!

Onpa valitusvirsi! Nyt pois negatiiviset ajatukset ja katse kauas tulevaisuuteen. Tai ainakin huomiseen.

Viime yönä odotti "yllätyspaketti" kun olin saanut oman piirini jaettua. Ei muuta kuin uudelle piirille. Sitten puuttui kokonainen lehtinippu. Päivystäjä niitä haali ympäriiinsä. Ja niin tarkkaan menivät, että viimeinen asiakas sai viimeisen lehden. Ei onneksi ollut yhtään vihaista asiakasta postilaatikolla odottamassa. Välillä ei tiedä itkisikö vai nauraisi kun saa kunnon haukut.

Hiljaiseloa yöllä. Yksi kettu ja pari jänistä näkyi viime yönä. Niin ja tosi iso valkohäntäkauris keskellä kylää. Se taisi olla kyllä jo pari yötä sitten. Milloinkahan näen karhun tai suden. Kamera pitää olla mukana joka yö jos vaikka..

En malttanut enää jaon jälkeen mennä nukkumaan, kun tuli jännä elokuva joltain kanavalta ja Hajikin tuli yhdentoista jälkeen hoitoon.

Monet naurut sai tänäänkin pullauttaa koiria katsellessa. Hajilla on mahanalus jalkoja täynnä, kun se mennä viilettää toisten perässä pitkin pihaa. Kaikki kivien alukset on tarkkaan haisteltava, jos vaikka siellä olisi ollut ROTTA. Kaverille kun sanoo "rotta," niin se menee ihan sekaisin, pyörii ympyrää ja haistelee ja nuuhkii joka kolon.

On meillä upeat naiset taitoluistelussa!

Kai tästä on nukkumaan mentävä, muuten saa ensi yönä laittaa tulitikut pitämään silmiä auki.