tai ainakin melkein. Onkin ollut aikamoinen työviikko, kaikkine piirin muutoksineen ja siihen vielä kukkakaupan jutut päälle. 6 yötä lomaan on ja niistäkin kaksi tosi helppoja, kun toisena ei ilmesty paikallislehti ja toisena vain Hesari ja Turun sanomat ja jostain syystä Kauppalehti. 

Töissä se yksi työtoveri oli suorastaan vihainen, kun on ihan järjestetty juttu, että aina hänen vapaapäivänään on lehdet myöhässä, eikä hän koskaan saa odotusajanpalkkaa!!!!!!!!!!!!!!!! Mitähän tuohon sanoisi. Juu , kyllä varmastikin? Kova työ järjestellä sekin asia.

Tyhjä pääkoppa vaivaa. Ajatukset hävisivät kaikki ykskaks. Yöllä niitä sitten pyörikin mielessä ihan turhankin paljon. Muutaman kerran sain ajaa takaisin ja katsoa laitoinko lehden vai en.

Ja sitten Uutinen : Vahingossa  tuli Ässä-arvalla 200 €.  Ajatella, kolmekymmentä vuotta tai vähän ehkä kauemminkin on tässä lotattu ja ostettu arpaa ja pistetty kenoa ja vikinkilottoa ja vakiota  ja ties mitä muuta ja suurin voitto ennen tätä oli joskus 15 vuotta sitten kun voitin 1000 vaarin markkaa.  Niin ja kerran jossain vedonlyönnissä 760 markkaa, kun osasin oikein ennustaa jonkun F-1 kisan voittajat. Tuntuu ihan hyvältä välillä näinkin päin. Eipä nyt mietitä sitä kuinka monta markkaa ja euroa on tämä naisimmeinen lahjoittanut Veikkaukselle näitten vuosien kuluessa. Taitaapi olla moninkertaisesti voittojen summa. Saapahan tällä rahalla karkit lasten joulupussiin.

Ja niin joulu joutui jo taas Pohjolaan, joulu joutui jo syömmihinkin. Ja kuuset ne kirkkaana luo valoaan....

Pitää alkaa virittäytymään joulutunnelmaan pikkuhiljaa. Huomenna laitetaan ulkokuusi joulukuntoon.