ajanut päivällä perusjakelussa. Ja koskapa ei tallissa ollut muuta autoa kuin Mercedes Vito, sellainen matala ja leveä tekele, oli sillä sitten varhaisjakajan ajettava.

Haluaisi varhaisjakaja tietää kenen valopään keksintö on ostaa postinjakoon sellainen panssarivaununpuolikas. Kyllähän sillä hyvällä tiellä ajaa, mutta pääsisipä valopää jakamaan postia siitä värkistä omakotialueella, jossa ei toden totta ole tietoakaan laatikoitten ryhmittelystä. Eikä varmaan tulekaan, ainakaan varhaisjakajan työssä olo aikana. Sen verran tervanjuontia on ryhmittely ollut maamme eteläisimmässä kaupungissa. Kun on aina tullut se sanomalehti ovelle niin sinne se  pitäisi tulla hamaan maailman tappiin asti ja vähän sen jälkeenkin. Ihan kuin ihmiselle olisi ylivoimainen tehtävä hakea lehti laatikosta 30 metrin päästä!

Meni varhaisjakajan vapaapäiväkin paikallislehden peittojakelun takia, mutta menköön sitten. Pääsee varhaisjakaja lomalle parin viikon päästä.

Sitten onkin aika varhaisjakajan asentaa videokamera autoon ja kuvata vähän yöelämää. Ties vaikka joku yksilö siitä tällä seudulla liikkuvasti susilaumasta osuu kameraan.

Sitä odotellessa.