täyttyvät kirjoituksista. Ja nimeenomaan tulevien kunnallisvaaliehdokkaiden tai vielä vaalikauttaan istuvien kirjoituksista. Nyt otetaan kantaa kaikkeen ja osoitellaan epäkohtia. Mutta annas olla kun tulee valituksi valtuustoon, niin johan loppuu muste kynästä. Lisäksi sataa unohduksen lumet kaiken kirjoitetun ja luvatun päälle.

Meilläkin  kaupunginvaltuutetuilla (ja sinne pyrkivillä) useilla on ihan ikiomat blogit. Joihin tulee kirjoituksia ennen vaaleja ja sen jälkeen onkin hiljaisuutta taas neljä vuotta.

Eri puolueet kampanjoivat innokkaasti kaikissa mahdollisissa kissanristiäisissä , turuilla ja toreilla. Annas olla ensi talvena, ei kukaan ennätä vaihtaa sanaakaan äänestäjän kanssa.

Epäkohtia tartutaan oikein kaksin kourin rinnuksista ja vaalien jälkeen ne oitis lakaistaan maton alle ja jatketaan entiseen malliin. Ja jos siellä joku imbesilli kehtaa ääntänsä nostaa niin äkkiäkös kyseinen henkilö puoluejohdon tuella pitetään hiljaiseksi.

Ei ole ihme ettei kaupunkilaisten ja kaupunginvaltuuston välinen keskustelu suju mitenkään. Eihän kaupungin eri virkamiehet ja lautakunnatkaan osaa keskustella keskenään. Tulee kuulemma informaatiokatkoksia. Vaihtakoot ne kirjekyyhkyt vähän uudempiin.

On se muuten hyvä että Pohja saatiin liitettyä aikoinaan Ekenäsiin ja Karjaaseen.  Saadaan kaikki palvelut pikkuhiljaa häipymään ja vanhuksetkin yritetään häätää vähintään Karjaalle,( ettei tarvitse esim virka-ajan ulkopuolella olevaa kotihoitoa mitenkään järjestää.) Sitten tyhjillään oleviin asuntoihin saadaan tuupattua kaikki kaupungin sosiaalitapaukset. Etteivät ole häiritsemässä Kaupungin paremman väen elämää.  Vielä kun saavat tuon vanhan kunnantalon purettua, kun siitä on niin kauheasti päänvaivaa Kaupungin johdolle niin hyvä tulee. Kun näet Pohjasta on Kaupungin keskustaan = Ekenäs 20 km, mutta Kaupungin keskustasta = Ekenäs Pohjaan on 30 km. Eihän voida millään olettaa että vanha kunnantalo otetaan käyttöön Kaupungin virastoks,i kun tulee liian pitkät työmatkat. Ja sitä paitsi, jos se otettaisiin Kaupungin käyttöön, niin heti sieltä joku homesieni pullahtaisi näkyviin. Huolimatta useamman sadantuhannen euron remontista.

Aamen.