jatkuvat edelleen. Mutta niin mukavasti aurinko lämmittää siellä missä on tuulensuoja.

Eilen käytin HerraHepulia eläinlääkärillä korvien putsauksessa. Alan ihmiset kyllä sanoivat, että pistä sukkahousut kuonon ympäri ja muina naisina kierrät kamman korvakarvojen ympäri ja nykäset kunnolla. No en kyllä varmana. Niinpä eläinlääkäri nukutti HerraHoon, leikkasi kynnetkin siinä odotellessa ja oti nätisti karvat pois korvista ja putsasi ne vielä kaupan päälle.

Vähän aikaa HerraHoolla kesti toipua käynnistä, mutta entinen vauhti löytyi parin tunnin päästä ja Matte pääsi kukkakauppaan Naistenpäivän rientoihin.

Matte kyllä päätti tästä lähtien itse nykiä karvat pois Herran korvista.

Ennen lääkärille menoa tietysti HerraHoo harjattiin ja leikattiin kynsiäkin. Vähän ajattelin, että taas tulee taistelu, mutta HerraHoo istui kuin tatti eikä sanonut haukkuakaan.

Lenkillä Nanna pelästyi HerraHoon loikkimista ja tuli syliin. Herra tietysti siitä riemastui ja alkoi hyppimään ja yritti Nannan hännästä kiinni. Pari kunnon murahduskarjaisua ja sen jälkeen sai Nanna ihan rauhassa istua sylissä. Mies sanoi, että kuulostin ihan vihaiselta koiralta.

Jaha kukkakauppa kutsuu taas. Nyt pistetään viherkasvit näytteille.

On kuulemma koulutoimenjohtaja antanut Eetulle ja Eemilille luvan lähteä lomamatkalle.  Äiti ja iskäkin saa tulla mukaan.