Kyllä oli vaikea yö. Ainoat paikat joita ei kolottanut, jomottanut tai särkenyt olivat pää ja vatsa. Kello soitti 05.15. ja ylös oli noustava.

Pesin jopa kahvipannun ennen kahvin keittämistä. Mikä olikin erinomaisen hyvä asia, kun Miehen Veli ja Sen Sisko tulivat iltapäivällä käymään. Mutta eipä mennä asioiden edelle. Ennen vierailua meni Postintäti töihin. Työpaikalla oli 1/3 porukasta kipeänä, lomalla tai muuten vaan poissa. Sillä ei nyt tosin ollut suurta merkitystä tänään, kun jaettiin ainoastaan ja vain sanomalehdet (eikä niitäkään kaikkia vaan esim Turun Sanomien tilaajat jäivät nuolemaan näppejänsä ja siitä hyvästä saavat huomenna lauantain, sunnuntain, maanantain ja tiistain lehdet.) sekä paketit, Joita olikin ihan kiitettävästi tänään.

Postintäti pääsi  jo klo 13.00 kotia kohti. Tosin kaikki hyvät suunnitelmat valuivat tyhjiin, kun ensin tulivat Veli ja Sen Sisko ja vähän myöhemmin Ystävätär. Joka toi tullessaan kahvileivätkin. Oikeat kunnon leivokset. Joita sitten valitettavasti tuli maisteltua liiankin kanssa.

Vierailujen välissä ehdin vaihtaa lakanat vinttikammariin Siskon vierailua varten ja kun kerran siellä olin niin siksakkasin muutaman liinan reunan. Sillä aikaa HerraLaarrson peuhasin puhtaan sängyn ja teki kunnon tassun jäljet. Joten huomenissa vaihdetaan taas lakanat.

Ruuaksi tänään oli täytettyja kesäkurpitsoita. Kesäkurpitsa kelpasi Neiti Sieväselle niin raakana kuin kypsänäkin.

Tuli luvattua Tyttärelle, että putsaan Nannan silmät. Jos sen saa kiinni. Yleensä se painaa karkuun, kun on jostain epämiellyttävästä kuten silmien putsaamisesta kyse.