ja ekologisen katastrofin aiheuttaja tässä kirjoittelee.

Joo näin on viisaat tutkineet, että me ylipainoiset aiheutamme vielä tämän maapallon tuhoutumisen.

Mitähän meille pitäisi tehdä? Ehkäpä vanhanaikainen häpeäpaalu kirkon portilla ? Siinä sitten ne kaikki kolme tai jopa viisi jumalaapelkäävää mummoa meitä heittelisi jollakin, vaikkapa hevosenpaskakokkareilla, jumalanpalvelukseen mennessään.

Nythän niitä alkaa riittämään, kun kunnan ympäristöihminen tarkastaa onko hevosenpaskat korjattu pois laitumilta. Pitääköhän lehmänsonnatkin kerätä? Siinäpä työttömille töitä! Ainakin muutamalle. Tosin tässä pitäjässä ei taida olla montaakaan karjaa pitävää tilaa.

No nyt eksyin asiasta, eli meistä yhteiskunnanvihollisista numero yksi. Kulutamme niin paljon enemmän kun olemme lihavia. Emme viitsi kävellä, vaan menemme autolla. Viemme jopa kahden ihmisen paikan lentokoneessa ja siitäkin tulee lisäkustannuksia, jos tarvitsee jatkopalan istuinvyöhönsä. Olen kyllä huomannut, että normaalit ihmiset ja ne oikein laihatkin ajavat autolla.

Niin jatketaanpa asiaa. Mitä meille siis tulee tehdä? Kas, onhan kautta aikojen kerätty ihmisiä milloin  minkäkin syyn takia keskitysleirille. Nyt voisi riittää syyksi, että vaaka näyttää 10 kg yli ihannepainon. Joka siis minulla olisi jonkin taulukon mukaan n. 54 kg. Jessus maaria minähän saisin olla leirillä vaikka kuinka kauan.

Joo tyhmä ja kipee ja köyhäkin saa olla, muttei lihava.

Kaipa minä sitten aikanani aiheutan tälle kotikaupungilleni ylipääsemättömät kustannukset, jos en ymmärrä kuolla ajoissa.

Mulla nousee niin vastakarvat pystyyn!