harmaita hiuksia roppakaupalla lisää. 

Kas kävi varhaisjakajalle näin: Pyysi Pomo varhaisjakajaa töihin vapaapäiväksi ja sanoi, että ota vaikkapa se Waris sieltä tallista. Otti varhaisjakaja Wariksen, jossa oli muuten sakkorenkaita 1 kpl , eikä toisissa ollut nastoista tietoakaan.

Ajoi sitten varhaisjakaja piirin, jolla ei ole ollut aikoihin, varovasti ja paikoin jopa oikein varovasti. Ja koskapa Wariksessa ei ole ns työvaloa, joka näyttää valoa ulos, että pystyy lukemaan kenen laatikkoon lehden laittaa, piti varhaisjakajalla olla taskulamppu. Pitemmillä laatikkoriveillä välillä suussakin valoa näyttämässä.

Ajoi varhaisjakaja sen lisäksi myös perjantaina jakamatta jäänyttä perusjakelun postia, kävi tankkaamassa auton ja oli valmis kotiinlähtöön ennen aamukymmentä.

Laittoi varhaisjakaja kuitin huoltoasemalta ja työtunnit pomon pöydälle ja avaimet laatikkoon, miettien samalla pitäisikö kuitti laittaa myös laatikkoon, kun siellä oli muitakin kuitteja. Jätti varhaisjakaja sen kuitenkin pöydälle ja meni kotiin nukkumaan.

Seuraavana yönä huomasi varhaisjakaja, että taskulamppu oli jäänyt Warikseen ja päätti hakea sen, kun tulee reitiltä takaisin. Voi kauhistus ja kanahäkki. Ei avaimia laatikossa!! ja auto tallissa. Oli varhaisjakaja aivan varma, että laittoi edellisenä aamuna avaimet laatikkoon.Ja sitten niitä harmaita hiuksia alkoi ilmaantua. Mietti ja pohti varhaisjakaja asiaa kotonakin ja oli jo valmistautunut tyhjentämään roskiksetkin avaimien löytymiseksi.

Suunnaton oli varhaisjakajan helpotus tänä aamuna, kun Waris oli poissa tallista. Oli varhaisjakajan kolleeka ottanut avaimet laatikosta ennenkuin varhaisjakaja ehti reitiltään lauantaiaamuna niitä hakemaan. Ah ja voi!

Varhaisjakajan harmiksi nielaisi tänään varhaisjakajan käyttämän auton vehkeet varhaisjakajan kuunteleman cd:n eikä luovuttanut sitä takaisin. Sinne meni hyvät tangot.