viikko. Sadettakin saatiin, itikan pissin verran. Enkä tarkoita niita pohjalaisia itikoita nyt.  Aurinko paistaa, potut on ylhäällä, loma alkaa kohta. Lasken kuin lapsi päiviä jouluun loman alkamista.

Siinä sitten loman ensimmäiset päivät ihmettelee ja huuhailee olemattomia, keskivaiheilla piristyy ja sitten onkin jo loma loppu. Tällä kertaa kävi niin onnellisesti, että lomaa ennen on kaksi vapaapäivä ja loman jälkeenkin yksi.

Tytär lähti Keski-Suomeen ja jätti Nannan hoitoon. Kyllä on uni maistunut koirille eilisen perunannoston jälkeen. Miehen piti tuoda ne sisälle joka kerta kun ajoi vaon auki. Maija on ihan mahdoton paimentaja, yrittää purra traktorin eturengasta ja juoksee ympäri kuin päätön. Sitten on taas jalka kipeä monta päivää. Ja nuoremmat koirat ovat erittäin hyviä oppilaita tässä paimentamisasiassa.

Taisi tässä päivänä muutamana mainita, ettei Nanna ole vielä sisäistänyt lammasaidan läpi kulkemista. No nyt on! Ostin jo katiskaverkkoa, jota on tarkoitus vetää lammasaidan alaosaan. Yksi rulla löytyi halpakaupasta. 10 m , 5,90€. Loput kävin sitten tilaamasta K-raudasta. Siellä ei sitä (tietenkään) ollut vaan "tilataan" Perjantaina iloisin mielin menin hakemaan verkkorullia. Luojalle kiitos, oli myyjä vahingossa tilannut 10 katiskaa! Siellä 25 m:n rulla olisi maksanut 55 € !!!!!!!!! Sanoin etten missään tapauksessa maksa sellaista hintaa katiskaverkosta. Nyt pidetään sitten Nannaa silmällä vähän tarkemmin, kunnes saadaan sitä verkkoa.

Kellokin taas livahti yli puolenpäivän. Pitänee tehdä sitä suunnitelmissa ollutta omenahilloa vihdoinkin.

5 yötä jouluun. Eikun lomaan.