kun pitää ammuskella toisten nurkilla aamulla seitsemältä. Yli 20 laukausta. Menis sekin ukko oikeisiin töihin, niin ei tarvitsisi ammuskella ja viheltää siihen pirun pilliin. Mutta sitten taas toisaalta, jos niillä nähdään nälkää, niin pitäähän sitä apetta, tässä tapauksessa hanhia, saada pöytään.

Mutta menis johonkin korpeen!

Nanna parka meni ihan sekaisin. Piti kauheaa meteliä pihalla ja juoksi sinne tänne. Kun sen sitten vihdoin sain sisälle, se meni sängyn alle. Eikä tullut sieltä pois ennenkuin tunnin päästä. Lilli ja Lassi eivät olleet moksiskaan.

On muuten vehnäpussi oiva keksintö. Sitä kun vähän mikrossa käyttää ja sitten  pistää lonkkaa lämmittämään, niin avot. Pitkät kalsarit koiria ulkoiluttaessa aamuvarhaisella ajaisi saman asian. Meillä kun koiria käytetään tässä tontilla se pikku lenkki, niin aamutakki päällä ulkoiluttaja sen vetäisee. Tässä tapauksessa emäntä. Ja sitten kärsii lonkkasärystä.

Se olis aamupäiväkahviaika. Sen jälkeen pääsee Lassi ja Lilli metsälenkille. Josko samalla saisi iltaruuan ainekset. Kanttarellejä ainakin löytyy ja ehkäpä suppilovahveroitakin. Vähän puolukoita lisäksi.