sain Miehen revittyä television edestä, olikin ihan rattoisa sunnuntai.

Meillä on  kaksi viikkoa katsottu Rion kisoja yöllä ja aamupäivällä ja iltapäivällä ja illalla. Kaikkea mahdollista. Eilen tuli maastopyöräilyä ja taisi Mies vähän hermostuakin "Kun sitä ei ole vielä näytetty yhtään..." Mutta ei auttanut . Metsään mentiin.

Täytyy kyllä myöntää, että sukututkimus on mennyt aika lailla eteenpäin näiden päivien aikana. Kun on ihan hyvällä omalla tunnolla saanut istua tietokoneen ääressä. Ei ole voinut Mieskään sanoa, että eikös sinulla ole mitään tekemistä.

tärkeimmät ensin...

IMG_6817.jpg

metsästä lähti tyytyväinen Mies ja tyytyväinen nainen myös. Tyttäret jäivät vielä viettämään aikaa onkimalla ja sienestämällä. Eikä siellä välttämättä tarvitse tehdä yhtään mitään muuta kuin katsella tulta ja miettiä elämän menoa.

IMG_6825.jpg

Risujoki. Pohjassa vieri vieressä simpukoita pyllyt pystyssä. 

IMG_6828.jpg

Illalla vietettin Pojan perheessä kolmen kakun synttärit. Kun päivänsankareitakin oli kolme. 15-vuotias sai mopokortin muutama viikko sitten ja sen jälkeen onkin bensaa palanut kymmeniä litroja. Kun saa tankata faijan piikkiin. Nuorimmainen synttärisankari aloitti koulun  tänä syksynä. Ei sankaria näkynyt edes sen vertaa, että olisi voinut kysyä, että mitenkäs? Keskimmäinen synttärisankari on jo kolmasluokkalainen, että silleen rutiinilla. Se neljäs sankari vietti synttärinsä kesäkuussa ihan melkein itse järjestämillään synttärijuhlilla. Ja vuosiakin tuli jo 13.

"Vuodet vierii armahani , elon ilta luokseen saa....." Pikemmin kuin uskotkaan..