on syntymässä tuonne Brittien maahan? Onko tyttö, onko poika, onko kaksoset. Onko punatukkainen, vaalea? Kierosilmäinen? Varmaan on jo vedonlyönti menossa syntymäpäivästä, -ajasta - painosta, synnytyksen kestosta ja kaikesta muustakin mahdollisesti asiaan liittyvästä seikasta.

Kaipa sitten jotkut ovat niin sairaalloisen kiinnostuneita julkisuuden henkilöiden intiimi- ja yksityiselämästä, että siitä kannattaa joka lehdessä kirjoittaa.

Vaikka eipä sen puoleen.  Eikös ennen koko hoviväki seurannut kuningattren synnytystä ettei päässyt kauppatavara prinssi tai prinsessa vaihtumaan väärään lapseen. Kai siellä joku oli jalkaa pitelemässä myös siittämishetkellä. Niin ja olihan ennen tapana myös todeta kuninkaan kakan laatu.  Siinäpä oiva jutunaihe iltapäivälehdille!

EVVK. Kuin tämän kirjoituksen verran. 

Kataisella liian vähän töitä?? Ainakin lehdessä oli otsikko: "Katainen haluaa lisää työtunteja."

Tarkemmin luettuna meillä tavallisilla pulliaisilla on liian vähän työtunteja. Hän vetoaa työmarkkinajärjestöihin työtuntien lisäämiseksi.  "Mitä enemmän työtunteja tehdään, sitä paremmat on palkat (? Eikös juuri ole tapetilla palkanalennukset) ja sitä enemmän kertyy eläkekassaan (Jotta eläkekassaekonomisti saisi sijoittaa"tuottavasti"?? Kirjoittaja viitaa uutiseen huoltamoyrittäjien eläkekassan toiminnasta). Ja tietysti myös veroja kertyy enemmän". (Ne verot kyllä uppoavat kankkulan kaivoon.)

Jaa eipä tässä ollutkaan kyse päivän pidentämistä vaan työuran pidentämisestä. Kiva, meikäläinenkin 67 vuotiaana vetelee yöllä pitkin maita ja mantuja. Taitaa kylläkin tämä työura tyssätä jo muutaman vuoden päästä siihen, ettei kukaan enää lue paperiversiota sanomalehdestä. Ja ne muutamat lehdetkin jakaa perusjakelu vaikka kuinka ihmiset valittaisi, ettei aamukaffepöydässä ole tuoretta aviisia.

Ja sitten ne positiiviset asiat....Joulu tulla jolkottaa... Suomi on ainakin nimellisesti itsenäinen valtio..eikä nälkääkään ole nähty.

Taidanpa pistää joululaulut soimaan.