matalalentoa ja sitten pääsen minäkin rauhoittumaan kesään.
 Omat kukat sain koulittua, porkkanat kylvettyä. Ja enää en kyllä osta siemennauhoja! Salaattisiemennauhasta iti kasvihuoneessa 3 (kolme) tainta. Saa nähdä montako itää porkkananauhasta. Tapellaan sitten Miehen kanssa siitä porkkanan harvennuksesta seuraavina vuosina, jos kylvän ihan tavallisia siemeniä. Minä piilotan sen silmälasit, niin ei tarvitse sanailla kuinka paljon otetaan pois tai paljonko taimia jätetään! Siis tulevina kesinä.
Pelargonit ja muut kesäkukat on istutettu ruukkuihin ym astioihin suoraan kolme vuotta muhineeseen hevosenpaskaan. Ainakin vielä ovat elossa! Huuhtelu oli tosin  aika runsasta viikonloppuna, eikä kastelutarvetta tule ihan heti.

Vielä on kesäkukkia jäljellä ja onneksi kesääkin!
Lehdenjakokin on mennyt siinä sivussa valoisassa kesäyössä ajellessa. Välillä vähän ikävissäkin merkeissä. Tämä löytyi yhtenä aamuna ojan pohjalta ja kuski vielä sisällä.  Kovassa vauhdissa katon kautta ympäri ja pellolle. Onneksi ei poika ollut loukkaantunut. Voi olla, ettei siinä vaiheessa kauan sitten opitut ensiaputaidot olisi ihan heti muistuneet mieleen, jos niitä olisi tarvittu. Ja onneksi en ollut muutamaa minuuttia aikaisemmin kyseisessä paikassa......
Tämä kuva otettu seuraavana yönä, kun auto oli vielä samassa ojassa..


Tänään on ruhtinaallinen vapaapäivä ja-yö. Mitähän sitä oikein ... Taidan ottaa peiton ja mennä keinuun.