on ihan omiaan taaksepäin kurkkaamiseen.

Vuosi 2011 pähkinänkuoressaan

Tammikuu: ei mittään. Tai lunta, sitä tuli harva se päivä

Helmikuu: Kuopus tuli ja meni. Ja täytti 32 v. Esikoisen Miehen synttärit.

Maaliskuu: Yllätysmatka Thaimaahan.

Huhtikuu: Ei mittään. Paitsi Miehen syntymäpäivä. Mies alkoi saamaan ihan virallisesti vanhuuseläkettä

Toukokuu: Ei mittään. Paitsi Tyttären syntymäpäivä

Kesäkuu: Syntymäpäiviä, käly 70 v ja serkku 60 v. HerraHoo pallinpoistossa. Kuopus tuli ja meni. Vanhempia katsomassa Keski-Suomessa. Lastenlasten synttäreitä. Kesälomaa 4 päivää. Elämäni ensimmäinen keuhkoputkentulehdus.

Heinäkuu: Toini-täti saatettiin haudanlepoon 29.7 yli 90 vuotiaana. Enää on äiti suuresta sisarusparvesta jäljellä. Kasvihuone valmistui.

Elokuu: Lastenlasten synttäreitä. Vanhimmat heistä aloittivat ammattikoulun ja Esikoisen nuorin meni yläasteelle. Sairaslomalla melkein puolitoista viikkoa selkälihasten jumiutumisen tähden. Sisko kävi äidin kanssa.

Syyskuu: ei mittään.

Lokakuu: Esikoisen tyttären syntymäpäivä. Sanonnan mukaan nyt on neito kauneimmillaan. Lomaa 12 päivää. Katinkullassa ja vanhempia tapaamassa. Tytär pistäytyi Lontoossa.

Marraskuu: Postin varhaisjakelun optimointi ( säästökuuri) tällä alueella pyörähti käyntiin.  Miniän kolmekymppiset ja Esikoisen sekä Pojan synttärit.

Joulukuu: Vettä, vettä ja myrskyjä. Lomaa 12 päivää, joka kului kukkakaupassa. Isä kävi vierailulla. Oli ehkä hänen viimeinen täällä päin.Kuopus ja Miehensä tulivat, kokivat Tapaninpäivän myrskyn ja kahden vuorokauden sähköttä elämisen ja menivät.

Jälkikirjoitus ja korjaus. Esikoisen tytär on kauneimmillaan vasta tämän vuoden syksyllä!