nimittäin pissinäyte HerraLarrssonilta. Olin kai aika näky, kun vaeltelin perässä vanhan koussikan kanssa yöpaita päällä. Mutta niin vaan salamana tyrkkäsin sen Herran mahan alle, kun hän lorotteli jälleen omenapuun juurelle. 

Eläinlääkäri suositteli kyllä löyly-tai soppakauhaa näytteen ottamiseen, mutta Mies sanoi, että et kyllä varmana ota!

Tällä viikolla nyt sitten vihdoinkin tulevat reserviläisten kirjeet. Asiantuntija on jo varoittanut, kuinka tästä seuraa traumoja osalle reserviläisiä. Lähinnä sille osalle, joka ei olekaan valioryhmää eikä kelpaa ylempään johtoryhmään tai joka määrätään kantamaan konekivääriä ja muut saa vaan kävellä hattu kallellaan. Ja ne saavat suurimmat traumat, jotka sysätään ulkopuolelle ns. ruununraakeiksi. Asiantuntija varoitti, että tämä kaikki voi johtaa mielenterveysongelmiin kansamme reserviläisten keskuudessa. 

Tuntuu armeijan määrärahat olevan noususuunnassa, kun jatkuvasti kuuluu tykkien kumu Hankoniemeltä. Ja tietysti parhaaseen lintujen pesimäaikaan. Tai ehkäpä tällä saadaan karkoitettua Suomeen pesiytyneet merimetsot. 

Parhaaseen lintujen ja muiden elukoiden pesimäaikaan jylläävät myös metsäkoneet metsissä. Pöllön pesän ja poikaset jos tuhoaa, on korvaussumma useita satoja euroja / lintu. On tainnut unohtua tälläiset jutut, kun raha määrää. Ja urakoitsijan satojatuhansia euroja maksaneen koneen osamaksuja ei myyjä odottele. Eikä verottaja omiaan.

Ja lopuksi veret seisauttava uutinen Britanniasta. Pikku prinsessalla oli myssy väärinpäin päässä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!