Kamala Beachille on rakennettu komea huvittelukeskus. Oikein itämaisella kimalluksella silattu rahatpois. Sokerina tämän kaiken pohjalla oli todella näkemisen arvoinen esitys. Josta ei ole yhtään kuvaa, koska kaikeksi onneksi ihmisiltä otettiin  talteen kamerat ja kännykät. Tehokkaasti ja nopeasti ne palautettiin näytöksen jälkeen.

Esityksessä, jonka juoni oli kaunis tyttö, hyvä prinssi, paholainen, oli mahtavat lavasteet, elefantteja, kanoja, vuohia, taikureita, tanssia, akrobaatteja. Suosittelen.

Sisäänkäynti

Sisäänkäynti ravintolaan, jossa oli paikat varmaan parille tuhannelle ihmiselle.

Pari kuvaa liikkeiden julkisivuista. Kaupan on kaikkea, kelloja, koruja, matkamuistoja ym. ym Sisällä sama kimallus jatkuu.

 

Tässä taputellaan ihka oikeaa elefanttia. Pojat kävivät ratsastamassakin.

Hotellille oli vain vajaa kilometri, mutta mepä hurautettiin tuk-tukilla takaisin. Vauhti oli aikamoinen ja epäilinkin tiukassa kurvissa, että kääntyy vielä kyljelleen koko vehe. Pojat olivat vakaasti sitä mieltä, että vaarille pitää moinen kulkupeli saada. Voi olla, että Suomen vähän tiukempipipoiset viranomaiset laittaisivat sen käyttökieltoon.

Tuk-tukeja odottamassa asiakkaita hotellin edustalla. Sinne vaan kömmitään takaosaan istumaan. Pidetään tiukasti kiinni ja annetaan tropiikin tuulen puhaltaa.