on täynnä elämyksiä....(?)

On kesätyötekijällä raskaan kaasujalan lisäksi ollut eilen kiire kotiin. Oli virman katiska huitastu parkkiin tai olikohan se sittenkin oikein aseteltu. Jospa onkin menossa kilpailu: kuka parkkaa lähimmäksi betonipylvästä. Onneksi oli  varhaisjakajan työkaveri jo hakenut viereisen auton...

IMG_4254-normal.jpg

Tässä vakituisen asujaimiston laatikkorivi. ; "Arvotaan seuraava laatikko!" Perusjakelun immeiset onkin  selvännäkijöitä. Ne huitaisee sähkö- ja muut laskut oikeaan laatikkoon suitsait. Auta armias jos varhaisjakaja tekee samalla lailla. Ihan varmalla menee väärään laatikkoon. 

IMG_4255-normal.jpg

No tietysti on aina se mahdollisuus, että leikin vaikeuttamiseksi on nimi kirjoitettu laatikonkannen tai välikannen sisäpuolelle puolen sentin kokoisilla krjaimilla. Siinä sitten yöpimeässä yritettää varhaisjakaja tiirata nimeä. Melkein yhtä hyvä keino on käyttää kohokirjoitinta, josta vuosien myötä häviää väri, mutta kohokirjoitus jää. Sormenpäillä hivelemällä varhaisjakaja  arvuuttelee, että mikähän kirjain tässä olisi ensimmäisenä. Ainakaan ei laatikkoon kannata laittaa talon numeroa. Se tekisi asiat liian helpoiksi.

Tämä on vihoviimeinen kirjoitus, jossa varhaisjakaja tästä asiasta märisee. Neljä vuotta eläkeikään ja sen jälkeen on ihan sama ykshailee mihin joku ne lehdet tunkee.

Eikä menisi varhaisjakaja sanomaan, että yöt on täynnä elämyksiä. Sitten jos näkee varhaisjakaja kunnolla ilveksen, suden tai karhun, huuhkajan lähietäisyydeltä, oikeat revontulet, astroidin tai muun pyrstötähden, tähdenlentoyön pilvettömällä taivaalla tai jotain muuta sisintä liikauttavaa,sitten voi varhaisjakaja sanoa yön olleen elämyksellinen.

Ei ole vielä varhaisjakaja lottoriviänsä tarkastanut.....................................................

Täytyy vielä tehdä varhaisjakajan tunnustus: työmotivation puutteeseen suuresti vaikuttavat seuraavat asiat:

A) palkanalennukset. Tai eihän se työnantajan mukaan ole mikään palkanalennus. Se on vaan enemmän töitä samalla palkalla. Vähän sama kuin tehdastyöläiselle sanottaisiin, että se on sitten yhdeksän tunnin päiviä kahdeksan tunnin palkalla.

B) Haluaisi varhaisjakaja valvoa kesäiltaisin pitkään

C) Haluaisi varhaisjakaja nukkua Miehen vieressä koko yön

D) Olisi varhaisjakajalla vaikka kuinka monta projektia mielessä, mutta aika ei riitä.

E) Ei millään malttaisi varhaisjakaja aamulla mennä nukkumaan