Lunta nyt sitten tuli vajaa kymmenen senttiä yön aikana. Iso tie oli aurattu yhteen suuntaan töihin mennessä. Eikä onneksi ollut kukaan vielä ehtinyt lumitöihin piirillä jolla ajoin. Jos lumiaura ehtii ennen jakajaa, niin se tekee metrin päähän laatikosta ison kinoksen. Sitten joutuu joka laatikolla nousemaan autosta ulos ja kahlaamaan kinoksen läpi. Kotiin mennessä sitten auto lainehtii vettä ja sukat ovat litimärät.

Tänään ei tullut kierroksella edes suunniteltua mitään. Piti seurata jakolistaa ja yrittää muistaa missä sadevesikaivot ja muut isommat kuopat olivat. Lumi oli peittänyt ne aika tehokkaasti.

Onpa harmaa ja ankea ilma. Tavallinen päivä. Mies vei Iikan kerhoon aamulla ja minä hain pois.  Sitten tulikin Haji päivähoitoon. Haji oli pienen ulkonaolon jälkeen kuin lumipallo. Loppupäivä koiran pissittämistä ja lumipalleroiden sulattamista. Koiraan ja Kaveriin ei tämä lumi tartu, mutta Hajin pentuturkkiin sitä pahemmin.

Sain sentään puhtaat vaatteet laitettua kaappiin Ja luettua kaikki sanomalehdet ja uuden ET:n

Siinä tämän päivän työt. Ehkäpä illalla ehdin ottaa kutimenkin käteen.

Voi tätä laiskuutta. Ei voi edes leipoa, kun Mies syö ihan vähän ja minä sitten enemmän. Ahteri tässä muutenkin on tarpeeksi suuri.