(Tekstin koko hyppii taas miten sattuu. Hohoi Rohea!! En kyllä jaksaa alkaa...)

Alkoholimainosten ja naamakirjassa ym sosmed:ssä alkoholin tykkäämisen valvomiseen tarvitaan 1,5 henkilötyövuotta Valvirassa. (IS tänään.)

Jotta saataisiin lisää työpaikkoja edes Valviraan, pitää keksiä muita vaarallisia aineita ja asioita, joiden käyttöä ja mainontaa sekä naamakirjassa tykkäämistä voidaan valvoa viranomaisvoimin.

kielletty ja / tai tulevaisuudessa tarkasti valvottava tuote: 

Alko vai mikä sen nimi nykyään on. 

tupakka, nuuska, mälli, huumausaineet, huumaavat aineet,lääkkeet, energiajuomat, kessunkasvatus

sokeri: kielletään kokonaan!

rasva: kielletään kokonaan!

liha: possu, nauta, kana, ankka ym siivekkäät myös strutsi, hirvieläimet, kenguru, marsu. Varmaan kielletään tulevaisuudessa kaikki!

kala kalapuikot, sei, norjalainen lohi, kirjolohi, silakka

hiilihydraatit:  pullat ja vaalea leipä, peruna, makaroonit, spagetit, pastat, keksit, ruisleipä , jauhot

ulkolaiset kasvikset, hedelmät ja vihannekset. 

omenat (liikaa sokeria)

maito, juustot, jukurtit,piimä, viilit, kermat, ruuanlaitto"kermat". Vain sokerittomat, rasvattomat ja lisäaineettomat sallittu ilman henkilötyövuotta vaativaa valvontaa.

kahvi, tee, kaakao, limsa, olut, viina  Tarkasti valvottavia myös kaivovesi, tunturipurovesi, järvivesi. Viiniä ei niin tarkasti tarvitse valvoa. Se kun on enempi sivistyneiden ihmisten juoma.

uiminen: hukkumisvaara

autoilu, kaikkinainen moottoriliikenne,  Vähennys hoidetaan tehokkaasti verotuksella. Vanhojen, yli kymmenen vuotta vanhojen autojen erityisvalvonta ja verotus. Ehkäpä jopa velvoitetaan kaikki ostamaan alle kymmenen vuotta vanha auto ja vaihtamaan se vähintään viiden vuoden väkein. Köyhimmät voi pyöräillä. Katso Kohta pyöräily.

urheilu: Eu direktiivin mukaisella radalla EU direktiivin määräämillä suojavarusteilla varustautuneena urheiluvammojen välttämiseksi. Johon useimmissa lajeissa kuuluu kypärä, turvakengät, hanskat, niskatuki, ranne-kyynärpää- ja polvisuojukset sekä asianmukaiset suojaavat vaatteet

 pyöräily suojavarustein (EU direktiivien mukaiset) joihin kuuluu kypärä, nahkahanskat, polvi- ja kyynärpääsuojukset, selkä- ja vatsapanssari sekä direktiivin mukaiset turvakengät.

raskaat työt, rakennus-siivous-puutarha ym työt.Ylipäätään kaikki työikäiset. Lisätään painontarkkailu ynnä terveystarkastukset ja kuntotestit tehtäväksi kaksi kertaa vuodessa.

lapset ja kaikki lapsiin liittyvät asiat

ylipaino. Yhteiskunnan vihollinen numero yksi, ett, one, uno, een eins,odi`n 

kevätaurinko. Voi aiheuttaa jopa masennusta.

televisio ja radio. Televisiota ei niin kauheasti tarvitse valvoa, kun sieltä tulee vain uusintoja ja väkivaltaviihdettä. Ei tule pehmopornoelokuvia, joista nuorten sielunelämä voi mennä raiteelltaan. Ja sitä paitsi yleveroa ei tarvitse edes valvoa kun se kaikilta täysikäisiltä otetaan tasapuolisesti (?!)

vaalit

lomat: vakava vaara loukkaantumiselle, masentumiselle, perhetragedioille, 

seksi: myynti, osto, avioliitossa, avoliitossa, muuten vaan, hetero, homo, biseksuaalit ryhmäsellainen, vanhojen ihmisten, nuorten, kapakassa, netissä tai muussa sos.med tavatun kanssa harjoitettu seksi, puhelinseksi tai muuten vaan seksi, seksipuhelimet, televisiossa maksukanavilta nähtävä jumputusseksi, seksielokuvat, jne jne. Siinä sitä onkin valvomista viranomaisella. 

piereskely (Ilmakehä vaarassa)

kodin siisteys, lakanan vaihtovälit

uskonto, naiset, pään peittävät huivit ja muut kaavut. 

koirat, kissat. Tuotantoeläinten jätökset

puulämmitys, rantasaunat, kesämökit, asuntojen lämpötilat

rumat ja köyhät sekä kouluttamattomat ihmiset. Elämänkoulu ei suositeltavaa, jopa rangaistavaa..

Lisätään huomattavasti sakkorangaistuksia kaikista mahdollisista rikkomuksista.

Valvonnan ulkopuolelle jäävät valtion virkamiehet, kansanedustajat, mepit ja muut kaalimaan vartijat.

 

IMG_6282-normal.jpg

Meni vähän överiksi....