kaikki tavaran paljous! 

Käväisin Keski-Suomessa katsomassa äitiä ja samalla vierailin siskon luona. Ja kun kerran ihan Jyväskylän liepeillä ollaan niin pitihän kaupungissa käydä. Siskolla oli ostoksiakin tehtävänä. Käytiin useissa isoissa liikkeissä ja kyllä alkoi ahdistaa se tavaranpaljous. Mihin ihmeeseen ne kaikki menee. Ei ikimaailmassa kukaan osta kaikkea sitä määrää!

Kirpputoreillakin oli niin paljon tavaraa, että sekin alkoi jo ahdistaa. Kaksi elämänkertaa ostin. Ne olen näköjään onnistunut tuikkaamaan johonkin kirjahyllyn syövereihin. Ei millään satu nyt juuri silmään. Toinen oli joka tapauksessa prinsessa Dianan elämänkerta. 

Oli mukavaa käydä vierailulla, mutta kyllä oli mukavaa tulla kotiin!

Siispä kotiasiaa. Hiironen oli kerännyt kunnon varaston talviruokaa. Auton ilmanputsarissa oli sievoinen kasa vaahteransiemeniä ja auringonkukansiemeniä. Osa niistä oli jo syötyjä, joten varasto on ollut pitempään olemassa. Ei ole enää.

IMG_4448-normal.jpg

Antonovkat on kerätty parempaan talteen ennenkuin linnut hakkaavat ne kaikki. Åkerot on vielä puussa. Niitä syödään kilpaa lintujen kanssa suoraan puusta. Tikat kävivät  syömässä kaikki päärynät. Ne istuivat puussa tokuttamassa päärynöitä, vaikka olimme ihan puun alla iltapäiväkahvilla. 

IMG_4454-normal.jpg

Heti maanantaiaamuna oli taas toimintaa maalla. Nyt laskettiin jo uusi pinta siltatyömaalle. Oli siinä miestä ja tavaraa!

IMG_4446-normal.jpg

Lomaa on enää viikko jäljellä, sanoo pessimisti. Optimistilla on vielä viikko lomaa.