kyllä olen tylsääkin tylsempi ihminen. Täällä sitä vaan junnataan kotona ja käydään töissä ja muutaman kerran viikossa kaupassa.  Höh.

Ei kotona olossa mitään vikaa ole, minä tykkään. Töissä on ihan mukava käydä, ei työkavereita tarvitse katsella jos ei halua, eikä edes puhua, jos sattuu sillä päällä olemaan. Tervehtiä pitää sentään, se kun kuuluu yleissivistykseen. Menee vaan vähän myöhemmin töihin, niin ihan rauhassa saa askarrella.

Jos päivä ohjelma on tämä niin voiko tylsempää enää olla: töihin, kotiin, nukkumaan, aamupäivällä ylös, kahvi&sanomalehdet, koiralenkki,  yleistä taivastelua, ehkä kaupassa käynti, iltapäiväkahvi, lisää yleistä taivastelua, ruuanlaitto, vähän siivousta, ym kodinhoitoa, iltaruoka, astianpesukone päälle ja iltataivastelua, nukkumaan. Taivastelu sisältää yleensä käsitöitä, tietokoneella oloa, sienestämistä, marjastamista, puutarhanhoitoa, lukemista, joskus jopa leipomista, päivänokset aina silloin tällöin  ym. Siinä se päivä mukavasti sujuukin. Loma-aikoina jää pois se töihin- kotiin osio.

 Missä on kaikki iltamenot ja kurssit ja harrastukset. Ei missään kun ei huvita.

Minä taidan tykätä tylsyydestä.