taitaa olla hoitokoiruudellakin mielessä. Köllöttelyä auringossa, hiirijahtia ym ym . Masu täynnä ruokaa. On iltalevon aika.

IMG_4894-normal.jpg

Ensimmäiset valkovuokot. Muutaman viikon päästä niitä on joka puolella tonttia.

IMG_4895-normal.jpg

Miehellä on oma askartelukerho.

IMG_4897-normal.jpg

Herra Laarrsson turkkia pitää vielä vähän tasoitella. Kunhan tässä kerkiää. Ensin tuntuu, että on aikaa vaikka kuinka, sitten yhtäkkiä taas kaikki onkin yhtä juoksemista. 

IMG_4899-normal.jpg

Mitenkäs se nyt menikään.. Leipätyö pitää tietysti hoitaa. Miehen syntymäpäivä, kukkakaupan pääsiäiskiireet. Puutarhassa alkaa rikkaruohot rehottamaan. Lannoittaakin pitäisi. Tänään olisi ollut hyvä päivä siihen, mutta leipominen vei yllättävästi aikaa. Kahden viikon päästä tulee Puukenkäläinen, sitten on vappu, tyttären syntymäpäivät, ystävättären kuusikymppiset, kukkakaupan äitienpäivä, Turin kukkamessumatka, koulun päättäjäishulinat kukkakaupassa, kukkakaupan muuttoruljanssi. Ja sitten onkin jo juhannus! 

Miten ihmeessä tämä kevät ja kesä aina hurahtaa vauhdilla ja sitten tulee se inha kylmä talvi taas.

Ja tässä uusi ristipistoprojekti! Siitä tulee syntymäpäivälahja Miehelle, joka on kiinnostunut linnuista. Siihen  syntymäpäivään on aikaa vielä kaksi vuotta, mutta jospa saisi sen ajoissa valmiiksi, jos kohtapuoliin aloittaisi.

IMG_4891-normal.jpg