esimies ja kertoi erään asiakkaan unohtaneen viedä postilaatikkonsa tienvarteen. No sen kyllä oli varhaisjakaja väsymystilastaan huolimatta jo havannoinut yöllä. 

Oli tullut asiakkaan tilaaman lehden tilaajapalvelusta varhaisjakajalle viesti, jotta pitää varhaisjakajan  asiakasta muistuttaa puuttuvasta postilaatikosta.

Nyt on varhaisjakajan tehtävä päätös, meneekö varhaisjakaja yöllä asiakkaan ovelle , soittaa kelloa ja kertoo, että lehteä ei toimiteta ellei asiakas  tuo postilaatikkoaan tienvarteen vai jättäisikö varhaisjakaja ison plakaatin postilaatikon oletettuun paikkaa ja kirjoittaa siihen: "Postilaatikko tähän! /&&¤(/&(/()"

Kallistuu kyllä varhaisjakaja sellaiselle kannalle tässä asiassa, että on asiakaspalvelussa ollut hoono soomalainen eikä varhaisjakajan pomokaan ole äidinkieleltään suomalainen vaan ruåttalainen. Olisikohan tässä tapahtunut jonkinlainen kielivirhe.

No oli miten oli, aikoo varhaisjakaja vaikka jättää lehden muovipussissa kyseiselle paikalle.

Ja olisi varhaisjakaja ylen iloinen, jos varhaisjakajaa ei pidettäisi selvännäkijänä ja ennustajaeukkona arvottaessa oikeaa postilaatikkoa nimettömien ja ilman numeroa olevien laatikoiden joukosta pitkästä laatikkorivistä. Oletettavasti melkein kaikki suomalaiset ja muunkin maalaiset osaavat  kirjoittaa oman nimensä tai talon numeron postilaatikon kylkeen. Ei mielellään sisäpuolelle kantta! Kiitos!

Varhaisjakajan vankan kokemuksen mukaan jos kahdesta vierekkäisestä laatikosta puuttuu nimi ja talon numero,  niin laittaa varhaisjakaja 100 % varmuudella  lehden väärään laatikkoon. Kuumottaa seuraavana aamuna asiakaspalvelijan korvat ja sen jälkeen varhaisjakajan pomon korvat ja viimeisenä muttei vähäisempänä varhaisjakajan korvat. Koskien puuttuvaa lehteä.

Toivottaa varhaisjakaja hyvää juhannusta kaikille ja muistuttaa, että turha soitella lehden asiakaspalveluun ja ihmetellä millainen varhaisjakaja siellä oikein on ollut tänään  jos lehti ei tule lauantai- ja sunnuntaiaamuna. Ne kun ilmestyvät huomisaamuna ja sen jälkeen vasta maanantaina! Ja kaikki lehdet eivät ilmesty edes maanantaina.....