maanantaina ei mittään, sunnuntaina ei mitään, tänään ei mittään, huomenna ei mittään........

Miten voikin olla näin tasasen mittäätöntä.  Töihin, nukkumaan, haahuilua, nukkumaan, töihin. Siinä ihan pähkinänkuoressa.

Tongitaanpas nyt sitten ihan pikkusen pähkinänsisältöä. Se halvatun kello piti taas vääntää. Ei nukuta illalla. Nukuttaa niin julmetusti, kun pitäisi yöllä nousta. Siedätyshoitona nousenkin 20 min myöhemmin kuin ennen. Töissä sitä samaa. Pitää  varoa pahimpia kuoppia ettei rysäytä virman autoa rikki. Sen jos tekee niin saa taas monta viikkoa ajaa Transporterilla. No joo. Yhtenä yönä näin siellä peräkylätiellä (siellä mihin ajetaan kolmen lehden takia 8 kilsaa.) supikoiran. Ja aattelin, että voi sentään. Se on loukkaantunut kun noin könyää. Lähemmäksi tultua siitä könyäjästä irtosi sellainen pienempi yksilö.. Taisivat olla lemmenpuuhissa.

HerraHoo on leikattu malliin lyhyt. Se muistuttaa ihan pikkukakkosen Ransua. HerraHoo ei enää pelkääkään, kun silmät ovat esillä ja Herra näkee mitä porukat tekee. Lilli pitäisi myös nostaa pöydälle ja trimmata. Vähän liian hieno sana minun saksimisille. No ohentaa korvakarvat ja leikella sieltä sun täältä ylimääräisiä. Kissaa ei tarvitse nostaa pöydälle kun meillä ei ole.

Mitähän sitä tänään haahuilisi? Eilen  sentään sain aikaiseksi sämpylöitä ja korvapuusteja sekä kaksi kakkua ja siivosin. Jos vaikka pistäisi  tänään pyykit kaappiin tai sitten voisi mennä laittamaan lasihuonetta kevätkuntoon. Puutarhakalusteet pitäisi hioa ja sivellä jollain mönjällä. Juu, laiska töitänsä luettelee vai miten se nyt on. Toisaalta olisi yksi hyvä kirja kesken.....

Ensi yönä onkin seuraa lehdenjakoreissulla. Työkaveri tulee harjoittelemaan piiriä. Eipä ainakaan nukuta ja maailmakin on parempi, kun koko yö sitä parannetaan. Toivottavasti menee oikeat lehdet oikeisiin laatikoihin.

Jaa mitähän sitä nyt tässä.............