Aamuherätys 05.15. Herranjestas miten väsytti. Lillin kanssa piti käydä kolme kertaa ulkona aamuyöstä. Syystä että Neiti ei suvainnut tulla iltalenkille vaan kaiveli perunamaasta perunoita sillä aikaa, kun muut nelijalkaiset suorittivat iltatoimet. Ja syystä että unet ovat jääneet aika vähälle viikonloppuna.

Sisko jäi nukkumaan, kun minä suunnistin leivän hankintaan.

Tavallista maanantai päivää töissä. Ja kaikeksi onneksi saivat yhden eläkeläisen töihin, ettei tarvinnut ajaa ylimääräistä. Olisikin ollut suht nopea päivä, mutta ne Postiset..

Mukaan sain  viitisentoista pakettia, joista yksi painoi 31,7 kg. Sanoisiko tähän vaikkapa, että onneksi ei tiedoissa ollut puhelinnumeroa mihin soittaa, sillä luonnollisestikaan ei asiakas ollut kotona. Jos siinä olisi ollut numero, niin asiakas olisi sanonut, että nosta se siihen rappusille. Joten paketti meni asiamiespostiin, jossa me kaksi naista yhdessä nostimme paketin odottamaan asiakasta. Ihan meinasi itku tulla aamulla, kun näin sen paketin ja ajattelin miten selästä mukavasti vihlaisee, kun selkänikamat vajoavat yhteen pakettia käsitellessä. 

Valmista 15.40. Ylitöitä 1 t 10 min.

Sisko lähti päivällä ajelemaan kotiin ja oli kotona samaan aikaan, kun minä pääsin töistä. Vielä pitäisi ennättää lyhentämään housut, laittamaan koirille ruoka, ulkoiluttaa ne ja laittaa lakanat kuivumaan.

Ruuaksi oli eiliset tähteet ja keitettyä kukkakaalia.