Siinä nyt lumet sulavat ihan silmissä, kun vettä sataa lotisee. Onpa hauskaa niin.

Saas nähdä tuleeko akka ja postin auto ehjänä piiriltä huomenna. Tiet tulevat olemaan luistinratoja. Onneksi paikallislehti ei ilmesty, niin ei tarvitse ajaa ihan joka pitäjän kolkkaa. Hiljaa kai hyvä tulee tässäkin asiassa.

Viime yönä näkyi pitkästä aikaa elukoita enemmänkin. Peuraemo ja kolme vasaa kopsuttelivat keskellä omakotialuetta ja yksittäisi peuroja loikki siellä sun täällä.

Koko päivä on mennyt niin sanotusti punaiselleristille. Muutaman piston tein pääsiäisliinaan, siinä kaikki. Haji oli hoidossa iltapäivän. Mokoma ei millään tule sisälle, vaan loikkii ympäri pihaa yksinään vaikka kuinka kauan. Ei ole laumassa elävä se koiruus. Siellä se yksinään haistelee kaikki aidan vierukset. Pikapissit täytynee tästä lähtien suorittaa talutushihnassa. Toista oli Kaveri, joka ei minua päästänyt silmistään hetkeksikään. Kesälläkin, kun ovet olivat ulos asti auki, piti joka toinen minuutti käydä tarkistamassa, että olen varmasti tallella vielä.

Kaveri on ollut vähän huono leikkikaveri juoksuajan jälkeen. Haji jo yrittelee houkutella Koiraakin leikkimään. Koira ei oikein tahdo syttyä ajatukselle, vanha kun on.