Vihdoinkin aurinkoinen päivä! Ihanaa! Eikä haittaa vaikka on kylmä. Ristipistotyökin on saanut tänään erikoista huomioita osakseen.

Yöllä,kun menin töihin oli vain -8 ja parin tunnin päästä jo -16.Ei ehtinyt kylmäkään tulla, kun pistelin vauhdilla polkupyöräpiiriä. Postin autolla tosin, mutta ainakin 100 kertaa autosta nousten. Sen päälle vielä pitempi autopiiri. Kotiin kerkisin vasta vähän yli kahdeksan. Otin puolen tunnin torkut ja sitten rekuajoon. 

Nyt pitäisi ottaa iltapäiväunoset, ettei taas olisi pää kipeä huomenna. Alppihiihtokin on peruttu sumun takia niin ei tarvitse senkään takia valvoa.

Mä oon tylsä ihminen. Blogin kuvauksessa lukee, että "yöajatuksia". Viime yönäkään mitään ajatuksia päässä pyörinyt! Ainoastaan, että taas tulee myöhäänjakoa. Tai jos vaikka pyörikin, olen ne jo autuaasti unohtanut.

Tänään laitan siementilauksen valmiiksi ja maanantaina postiin. Tuli muutama luettelo eilenkin, mutta niitä nyt vaan katsellaan. Oli siellä kyllä mukavan näköisiä köynnöskrasseja, tumman ja valkoisen sekoitus...

Tekisi mieli tehdä yrttimaa keväällä, mutta ensin pitäisi opetella käyttämään muutakin kuin persiljaa ja tilliä. Oli minulla iso mäkimeirami kukkapenkissä. Siinä oli kauniit kukat, mutta talvi sen tuhosi. Ensi keväänä käännän (=käännätän miehellä) kyllä ison uuden kukkapenkin. Muutama pioni, syysleimuja, kesäkukkia ja sitten se syreeni, mistä suunnittelin runkopuuta.

Täytyypä suunnitella!

 

Työmatkan varrella kukki komea villiomenapuu.