Juu, hieno homma tää kesäaikaan siirtyminen.... Luontoäiteen kalenterissa vaan on jotain vikaa. Ensin on talven kylmimmät yöt ja sitten paukkaa päälle 10 senttiä lunta. Oli niin talviset maisemat. Nyt näkyy jo kaikki lumi tulleen alas puista. Ja lämpöasteita.

Tässä on kaikki aika vähän sekaisin. Eilen tulin sentään töistä ihmisten aikaan eli kahdeksalta. Tänään menikin sitten 9.30 oikeaa aikaa, elikkä 10.30 tätä kesäaikaa. Äsken heräilin eikä peiliin passaa katsoa, sieltä syrjäsilmällä vilkaistessa ei totisesti vilahtanut  saaronin lilja.

On se sitten niin että kun jotain menee pieleen, niin se kanssa pieleen menee. Ensin tuli tämä lumi, sitten oli lehdet myöhässä ja sitten oli niinmaan perusteellisen liukasta. Joka laatikolta,  joka oli pienessäkin ylämäessä sai ottaa vauhtia välillä lyhyen ja välillä vähän pitemmän matkan päästä. Pääsääntöisesti pitemmän. 

Nyt on sitten ekat formulat saatu päätökseen. Voi jos minä joskus saisin sen summan mitä yhteen kisaan on käytetty. Eläisin rikkaana loppuelämäni ja jäisi vielä perintöäkin.

Puutarhamessut on nähty. Riittää taas pariksi vuodeksi. Täytyy ihan tässä kiittää Kaesan Kotileipomon rönttösiä. Ne vievät kielen mennessään! Ja oli aika komeita kukkasipuleita tarjolla. Minäpä pysyin lujana, enkä ostanut yhtään. Nyt vähän harmittaa....

Iltapäiväkahviaika.