kylvin hajuhernettä ja luulin kylväneeni myös ruusunpunaista sellaista, mutta se olikin etelännätkelmää, Lathurus tingitanus 'Rosea'.  Tai elännätkelmää, kuten pussissa lukee takapuolella. Nyt ne ovat itäneet keittiön ikkunalla ja ovat kohta kymmensenttisiä ruotoja. Pitänee kiikuttaa ne äkkiä kasvihuoneeseen, jotta saavat valoa tarpeeksi.

Tänään ajattelin laittaa krasseja suoraan parvekelaatikkoon. Tänä vuonna kasvaakin saunanterassilla ja keittiön ikkunan alla pensaskrasseja, 'Peach Melbaa' ja kirjavalehtistä 'Alaska Scarletia'.

Kylvölaatikossa odottaa jo mullat kevätvuohenjuurta, alppikatkeroa,  ja Drapa aizoonia, joka lienee joku kynsimö. Mihinkähän olen taas työntänyt kasvinimistön, tuon kätevän apulaisen? Lisäksi ajattelin pistää kolibrinkukan siemenet multaan, vaikkei niistä varmaan ikuna mitään tule.

Nyt vähän tarkemmin siemenpussia luettuani, kylvänkin kynsimöt vasta syksyllä. Saavat kylmäkäsittelyn talven aikana. Pistetään sitten harjaneilikkaa....

Yritys hyvä kymmenen, tulos heikko neljä? On sitä paitsi väärä aika kuusta kylvää, laskeva kuu. Sanovat.

Vähän näyttää olevan pessimististä tämä puutarhatyö tänään. Sitä paitsi ulkona on kylmä, eivätkä pikamunkitkaan eilen onnistuneet.

Onneksi huomenna pääsee joka paikkaan töihin. Sarkasmia.