Herätys taas 05.15. Suihku, kahvi ja töihin. Sumuista , mittari näytti + 10 C.

Postia oli niin maan perusteellisen paljon. Taisi eilinen kostautua.

Kun vihdoin kaikki oli lajiteltu ja autossa, oli pikku tauon paikka. Siinä salaattia natustellessa ihmettelin, kun perskannikkaan sattui. Vessassa pienen tutkailun jälkeen vedin persauksista irti punkin. Kääääk. 

Pysähdys reitillä 250 kertaa, laatikoita monenkertaisesti. Ja jokikiseen laatikkoon(paitsi mainoskielto) ilolla myös laitoin sen iki-ihanan Postisen, josta kaikki niin kovasti tykkäävät.  Postilaatikoiden tyhjennykset, tyhjennysajt muistiin. Kas kun niitäkin seurataan ettei satu kenenkään hautajais- tai hääkutsut jäämään laatikkoon. paketit asiakkaille. Onneksi ei ollut tänään painavia paketteja, niitä joita nostaessa tulee suoletkin ulos.Työpäivä loppui 17.05 eli kaksi tuntia 5 minuuttia ylitöitä tälle päivälle. 

Pomo ei ensi viikoksikaan lomaa luvannut, joten sanoin, etten sitä sitten haluakaan, kun syyskuun puolivälissä olen viikon Hollannissa. Ja sitä ei kyllä peruta! 

Ruuaksi perunoita, pannussa paistettuja punajuuria homejuuston kera ja eilisen täytetyn kesäkurpitsan jäänteet.

Jospa ehtisi pistää muutaman piston ristipistotyöhön. Pesukoneellinen lakanoita sentään pyöri. Muutama  koneellinen odottaa kaappiin pääsyä.

Se on saunailta.