No niin, nyt on sitten päästy itse asiaan eli oikeisiin töihin. Tällä kertaa oikeat työt ovat oikeassa puutarhassa. Entisessä työpaikassani  johtaja tuli tohkeissaan silmälasit huurussa: "Nyt on tytöt päässeet oikeisiin töihin!" Ei ollut mitään väliä mitä (puutarha)töitä tehtiin.

Kahtena päivänä olen ollut "kesätyöpaikassani". Kyllä oli mukavaa haistella mullan tuoksua kasvihuoneessa. Eka päivänä latvoin amppelit, petunioita, nupustin neilikat ja lopun päivää tutkiskelin taimikuormaa, joka tilattiin hyvissä ajoin tänä vuonna. Viime vuonna taimien toimittaja oli melkein kaksi viikkoa aikataulustaan jäljessä. Sai ihan kyllästymiseen asti selitellä ihmisille miksei omenapuut ole tulleet. Tänään jatkoin hinnaston tekoa, siirsin orvokkeja toiseen kasvihuoneeseen ja latvoin vielä vähän. Kuulostaapa tylsältä näin kirjoitettuna!

Onpa tylsä kirjoitus muutenkin!

Tänä vuonna pitää kyllä hillitä ostovimmaa puutarhan myymälässä. Voi hitsi, miten ihania puutarhajuttuja siellä on! Tiedän kyllä, että viimeistään kesäkukka-aikaan tulee retkahdus. Nyt jo himottaa orvokit!

Tänään näin muuten sen linnun, josta on puolikuuta kesään. Siis peipposen. Pieni pessimisti kuiskii, että vielä tulee takatalvi.......