on selvitty kunnialla. Ensin piti olla kukkakaupassa vain yhtenä päivänä, sitten toisena ja lopulta se vierähtikin koko viikoksi. Lauantai piti olla ihan vapaa, kun kesätöihin tuleva nainen olisi siellä koko päivän apuna. Erinäisistä syistä hän olikin vain puoli päivää ja niin sitä meikäläinen ihan pikaisen auttamisen sijasta olikin töissä yhdeksän tuntia.

Pahaa pelkään, että jos kesätyöläisen nykyinen työssäolo tahti jatkuu, saan tehdä uudessa paikassa pitkää viikkoa. Ja kun tarkoitus oli, että tämä kevät jo olisi helpompi töiden suhteen, kun en sinne puutarhallekaan enää lupautunut.

Niin vähän sitä ihminen tietää.

HerraLaarrsson on ollut apaattisuuden perikuva, ikenet värittömät eikä aamuleipäkään ole maistunut vaan se käydään piilottamassa perunamaahan. Tänä aamuna tosin leipä katosi parempiin suihin. Olisikohan syynä ystävättären tuomat valmislihapullat. Hän aina tuo jotain koirille ja kolmisen viikkoa sitten oli vuorossa ne lihapullat. Koirien suurta herkkua, mutta niin paljon mausteita ja sipulia. Ei ihme, jos HerraLaarrsson voi huonosti. Matokuurikin on koirille annettu. Ehkä on vähän piristystä tapahtunut. 

Puutarhassa näyttää niin vihreältä. Ja varsinkin perennapenkeissä. Vuohenputkethan ne siellä!  Tekosyynä tässä nyt odotellaan aurinkoa, jotta voisi aloittaa kitkemisen ihan tosissaan. Voi olla, että tämä päivä sujuu odotellessa käsitöiden merkeissä.

Pistetäänpäs tähän kuva Lassista alias HerraLaarrssonista. Pentuna Herralla oli tapana nukkua pöydän alla kuin sammakko.

Lassi%20nukkuu-normal.jpg