saanut tänä aamunakin kuunnella työtovereiden sanailuja, siitä mihin niitä nippuja oikein laitetaan. Vastakkain olivat vanhat kääkät. "Sano tolle ettei pistä niitä nippuja siihen. Se hyllyhän on ihan märkä!" "On mulla nimikin!" "Minä olen töissä niin pitkään, että saan tämän jättöpisteen asiat kuntoon ja työmotivaatiot kohdalleen." Vastakkain olivat tomera varsinaissuomalainen ja perusnegatiivinen ruåtsinsuåmalainen.

"Miehet ei koskaan saa vanhoja nippuja pois pöydältä!"" Etpä saanut niitä itsekään, vaikka olit ensimmäisenä paikalla" Taas perusnegatiivi ja toisena osapuolena mies joka ei tee yhtä ainutta ylimääräistä sormen nostoakaan. 

Saa siinä sitten varhaisjakajan eläkeiässä oleva työtoveri olla töissä vielä monta vuotta, jos aikoo saada ne asiat kuntoon.

On kuulemma varhaisjakajan ent. liitto julistanut yli- ja lisätyökiellot. Syynä palkkaneuvottelut. Eivät vissiin ole päässeet yhteisymmärrykseen seuraavasta palkanalennuksesta työnantajan kanssa.

Muuten oli varhaisjakajasta mukavaa ajella pimeässä marraskuun yössä tarvitsematta vielä noudattaa jokikistä kolmenkympin rajoitusta. On varhaisjakajalla aikaa miettiä kaikenlaista mukavaa ja ikävä kyllä välillä vähemmän mukavia asioita.