oli koulutuksessa tänään. Vaikka onkin lomalla. Kun se kerran oli pakollinen. No saapahan varhaisjakaja siitä höpötyksestä tuntipalkkaa 2,45 tunnin edestä.

Itse Postin Herra Pääjohtaja meille puhui videolta ja kertoi  Postin Strategiasta, Yhteisöllisyydestä,  ja Sitoutumisesta. jippii.

Työturvallisuudesta meille kerrottiin sadannen kerran ne samat asiat. Lisäksi näimme kymmenen minuutin videon erään nimeltä mainitsemattoman rakennusfirman työturvallisuudesta tai turvattomuudesta. Ihan miten vaan. jippii....

Saimme tehdä ryhmätöitä kaksinkappalein virman strategiasta ja työturvallisuudesta. Jotka esimiehen täytyi  kirjata ylös ja lähettää johonkin, jossa niitä ei kukaan ikuna päivänä vilkaisekaan. jippii.....

Oli turhin koulutus, johon olen ikänäni joutunut osallistumaan.

Saimme uudet älypuhelimet/ kautta lukulaitteen. No se on sentään hyvä. Vanha olikin jo niin hidas, että meinasi tulla äitiä ikävä sen ladatessa piirejä yöllä 

Ai niin, Herra Pääjohtaja ei yhtä ainutta kertaa edes maininnut sanaa varhaisjakelu tai sanomalehdenjako. Mahtaako hän edes tietää, että virmassa on  muutama varhaisjakelija olemassa. Ainakin vielä. Mutta toisaalta. Olemmehan Postin Ö-luokka. Mitäpä meitä mainitsemaan. Ei meitä  myöskään liikuta virman laajeneminen itään tai ihan mihin tahansa.

Kotiin tullessa olikin sitten mukava lukea, että Posti irtisanoo 230 varhaisjakajaa Uudeltamaalta. Kuten kaiken muunkin virmaa koskevan tämäkin saa lukea lehdestä tai kuulla uutisista. Onhan toki virmalla tiedostuslehti, mutta se tulee ainoastaan päiväpostilaisille. Ilmeisesti sen vuoksi, että siinä käsitellään vain tärkeitä virman asioita, ei mitään Ö-luokkaan kuuluvaa.

Varhaisjakelulla on kyllä omat tiedostussivut, johan asiat tulevat viiveellä. Kuten elokuun kirje, jossa elokuun  jakelut ja muut asiat, oli luettavissa  tiedostussivulla 24.8. 

En ole katkera, mutta kuitenkin....

.